FORGÁCSOLÁSI SZAKMAI TANÁCSADÓ

Műszaki szaktanácsadót keresünk azonnali kezdéssel!
 
Olyan forgácsolási ismeretekkel rendelkező kollégát keresünk csapatunk bővítése céljából, aki szeretné kipróbálni magát értékesítési területen.
Nincs több műszak, nincs több hétvégi túlóra, de lesz időd pénzt keresni!
 
FORGÁCSOLÁSI SZAKMAI TANÁCSADÓ
 
pozícióban szakmai tudásoddal nap mint nap segíteni tudod vevőidet a számodra jól ismert ipari környezetben.
 
A MIÉRT-et tudjuk, a HOGYAN-ban segítünk!
 
Elhivatott, lojális munkavégzésedért az alapbéren felül teljesítményarányos juttatás (határ a csillagos ég), munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása és rendszeresen szervizelt céges autó jár.
 
Napjaidat a megkapott és bejáratott céglista lelátogatásán felül új cégek keresésével, rengeteg szakmai tárgyalással és sok vezetéssel fogod tölteni. Az adminisztrációdat egy egyedi fejlesztésű online értékesítést támogató applikációval könnyítjük meg.
 
Cégünk és csapatunk célja, hogy a szerszámozási költségek csökkentésével segítsük vevőink versenyképességét. A 97%-os vevői elégedettségre méltán vagyunk büszkék!
Fiatalos, támogató csapatunkban rögtön otthon érezheted magad!
 
Nem téged keresünk, ha nincs motivációd, ha nincs jogosítványod, ha nem tudsz lojális lenni, ha a családod nem akar több időt veled tölteni, ha nem ismered a forgácsoló szerszámokat és forgácsolási eljárásokat, ha nincs kitartásod, ha kiborítanak a kihívással teli emberek, vagy ha nem is akarsz váltani J
 
#megbecsules #hosszutavumunkavegzes #tervezhetoszabadido #rugalmasszabadsagkiosztas #hanemlepszegyhelybenmaradsz #biztosjovedelem #hanemteszelacelodertsohanemeredel
 
 
Jelentkezés módja:  VAGY  
 
  • Jelentkezhetsz fényképes szakmai önéletrajzzal is az allas@bravotools.hu e-mail címen! Jelöld meg kérlek fizetési igényed, időpontot, amikor el tudsz jönni hozzánk személyesen is, hogy megismerhessük egymást és a munkába állás leghamarabbi időpontját.További állásajánlatok:
Területi képviselőt keresünk azonnali kezdéssel