Széchenyi 2020

Rólunk

A Bravo Tools Kft. Magyarország legdinamikusabban fejlődő forgácsoló szerszám gyártó és felújító vállalkozása. Cégünk gyors fejlődése (a 2011-es indulás óta) tulajdonosaink szakmai és piaci tapasztalatai határozzák meg.

A Bravo Tools egy innovatív, rendkívül modern vállalkozás, ahol jó minőségben és nagy választékban kínáljuk gyártási palettánkat. Forgácsoló szerszámokat gyártunk és élezünk tömör keményfémből és HSS anyagokból, immáron tizenöt éve.
 
A hozzáértés és a szakszerű szolgáltatás áttekinthető keretek között, ez a mi vállalkozás politikánk.
 
Cégünk specialitása a különleges szerszámok gyártása vázlatok vagy rajz szerint egyedi és kisebb darabszámban is. A forgácsoló szerszámokat optimális, a forgácsoláshoz megfelelő geometriában gyártjuk és élezzük. Acél, rozsdamentes acél, réz és alumínium, valamint egyéb fém alapanyagok megmunkálása garantált. Az olyan iparágak, mint szerszámipar, gépjárműipar és általános gépipar szívesen használják a Bravo Tools által élezett és gyártott szerszámokat.
 
Évente hozzávetőlegesen 120000 db szerszám felújítását és gyártását végezzük, vevői elégedettség kérdőívünk 97,8%-on áll és állandóan emelkedik.
 
Szerszámaink gyártása, szolnoki 800m²-s üzemcsarnokunkban történik, optimális környezetben és magasan kvalifikált, folyamatosan továbbképzett kollégákkal. Szerszámaink tervezéséhez a legmodernebb 3D-s tervező és szimulációs programokat használjuk. A gyártást 5 tengelyes CNC köszörűgépekkel és CNC megmunkáló gépekkell végezzük. Gépparkunkat állandóan bővítjük és fejlesztjük, így jelenleg 10 megmunkáló központtal rendelkezünk és több mint 20 hagyományos munkaállomással.  Termékeink minőségi gyártását élvonalbeli DMG Mori, Walter, Haas, Loroch, Saacke és Hawemat gépeken végezzük a hét minden napján, éjjel-nappal. Termékeink minőségi ellenőrzését Zoller bemérő gépekkel végezzük.